Tuesday, April 12, 2016

Telangana TS Group 2 Previous Year Question Papers Download

TSPSC Previous Model Questions Papers 2016 Download: The TSPSC Telangana Public Service Commission Group 1, 2, 3, 4 Exam Model Papers 2016 Download..

TNPSC GROUP 2 Question GK in Tamil :  Download. Candidates preparing in Telugu medium should read newspapers, editorials.

Current Events of National and International Importance

. (C) (A) and (R) are individually true but (R) is not the correct explanation to (A).

There will be 4 papers in the examination.. Ques.9) The foot ball club that won the first FIFA World Cup Football Tournament that ended in January 2000 is. TSPSC group 2 model papers are available in pdf which are easy to download. TNPSC Group 2 Syllabus 2016 Model Papers, Books, Previous Papers Download. Towards Formation of Telangana State (1991-2014). Telangana (TS) Group 2 Exam Model Question Papers Download.

Which word does NOT belong with the others?. But, here is the good news:

Q 1 – GRAND CENTRAL TERMINAL, PARK AVENUE, NEW YORK IS THE WORLD’S?
A: largest railway station B: highest railway station
C: longest railway station D: None of the above
Answer : A
Q 2 – FOR WHICH OF THE FOLLOWING DISCIPLINES IS NOBEL PRIZE AWARDED??
A: Physics and Chemistry B: Physiology or Medicine
C: Literature, Peace and Economics D: All of the above
Answer : D
Q 3 – FFC MEANS FOR?
A: Foreign Finance Corporation B: Film Finance Corporation
C: Federation of Football Council D: None of the above
Answer : B
Q 4 – GALILEO WAS AN ITALIAN ASTRONOMER WHO?
A: developed the telescope B: discovered four satellites of Jupiter
C: discovered that the movement of pendulum produces a regular time measurement D: All of the above
Answer : D
Q 5 – GOLF PLAYER VIJAY SINGH BELONGS TO WHICH COUNTRY??
A: USA B: India
C: Fiji D: UK
Answer : C
Q 6 – FOR THE OLYMPICS AND WORLD TOURNAMENTS, THE DIMENSIONS OF BASKETBALL COURT ARE?
A: 27 m x 16 m B: 28 m x 16 m
C: 26 m x 14 m D: 28 m x 15 m
Answer : D
Q 7 – FEDERATION CUP, WORLD CUP, ALLYWYN INTERNATIONAL TROPHY AND CHALLENGE CUP ARE AWARDED TO WINNERS OF?
A: Volleyball B: Cricket
C: Basketball D: Tennis
Answer : A
Q 8 – GUWAHATI HIGH COURT IS THE JUDICATURE OF?
A: Nagaland B: Arunachal Pradesh
C: Kerala D: All of the above
Answer : D
Q 9 – FIRE TEMPLE IS THE PLACE OF WORSHIP OF WHICH OF THE FOLLOWING RELIGION?
A: Taoism B: Zoroastrianism (Parsi Religion)
C: Shintoism D: Judaism
Answer : B
Q 10 – FILM AND TV INSTITUTE OF INDIA IS LOCATED AT?
A: Perambur (Tamilnadu) B: Pimpri (Maharashtra)
C: Rajkot (Gujarat) D: Pune (Maharashtra)
Answer : D
. Indian and AP/Telangana polity.

After completion of registration process, all the candidates will be busy in preparation for the exam, but without the Telangana PSC Group 2 Model Papers 2016 they can not prepare well for the exam

. Organization Name:  Telangana State Public Service Commission (TSPSC). Group II – Paper II AP HISTORY, POLITY AND SOCIETY.

TSPSC – APPSC – Group 2 Paper-1 2008 Set-B  (In Telugu) General Studies – Download . The region, now being called Telangana, was part of the erstwhile Hyderabad state which was merged into the Indian Union on 17 September, 1948.

TSPSC Group 2 P2 2008 SET C.


Tags : previous question papers,question paper,recruitment,latest govt jobs,govt notification,syllabus,model paper,sample paper,recruitments,old question paper,last year question paper,answer key,sample papers 2016 download,tnpsc group 4 exam,hall ticket,tnpscportal,tnpsc portal,tnpsc,tnpsc group4,tnpsc group2,group 2,tspsc group 2 syllabus,model papers 2016 download,tnpsc group 2nd questions & answer 2015,tnpsc group 2 exam model question paper & answer in tamil,tnpsc last years papers & answers 2015

No comments:

Post a Comment